3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Gootsteen Ontstoppen Roermond

Wij beëindigen uw gootsteen verstopping!

Gootsteen ontstoppen Roermond

Gootsteen Ontstoppen Roermond? Heeft u last van een verstopte gootsteen? Of loopt het water niet meer zo goed weg als eerst? Dan is de kans groot dat er ergens in de afvoer een opstopping zit van vet, olie, en etensresten.

Het is aan te raden om een verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Een blokkade van etensresten en vetten kan na verloop van tijd verharden. Hierdoor wordt de verstopping lastiger te verhelpen. Op deze pagina hebben wij een aantal methodes beschreven om uw gootsteen te ontstoppen.

Wilt u liever de hulp van onze loodgieter? Neem dan contact op met Gootsteen Ontstoppen Roermond via 0475 205 148. Onze loodgieters staan voor u klaar!

Gebruik deze middelen niet

We ervaren dat veel mensen een verstopping proberen te verhelpen met ontstoppingsmiddelen. Er is ook een ruim assortiment te vinden in bouw- en supermarkten. Wij vinden dat het gebruik van deze middelen zoveel mogelijk voorkomen moet worden.

Veel ontstoppingsmiddelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben. Dit tast de binnenwanden van uw afvoer aan en daarnaast moet u het ook zeker niet op uw huid krijgen. Dit kan een chemische verbranding veroorzaken.

Het is ook niet goed voor de gezondheid om de gassen die vrijkomen bij het gebruik van de middelen in te ademen. Hierdoor kunt u last krijgen van ademhalingsproblemen.

Daarnaast is het ook nog geen zekerheid dat het ontstoppingsmiddel echt werkt. En als het middel wel werkt, dan komen dus al die chemicaliën in het rioolwater. Deze vervuiling van chemicaliën is niet goed voor de waterzuivering en het milieu.

Wilt u direct van uw verstopping af? Neem dan gerust contact op met Riool Ontstoppen Roermond via 0475 205 148.

Oorzaak gootsteen verstopping

Om te bepalen op welke manier u de verstopping het best kunt verhelpen is het van belang om te achterhalen wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt.

Een gootsteen verstopping ontstaat vaak door een ophoping van vet, olie en etensresten. De meeste mensen denken dat vet/olie wel weggespoeld wordt met het water maar in de afvoer gaat het juist stollen en kleven aan de afvoerwand. Hierdoor kunnen de vetten/oliën ophopen en kunnen etensresten blijven hangen.

Denkt u dat olie/vet en etensresten de oorzaak zijn van uw verstopping? Dan raden wij u aan om de verstopping terug naar boven te halen en niet verder te duwen in de afvoer. U kunt de verstopping naar boeven halen door zuigkracht te creëren met een plopper of met een waterstofzuiger.

Heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Roermond via 0475 205 148.

Gootsteen ontstoppen met een plopper

Heeft u de gootsteen al geprobeerd te ontstoppen met een plopper? Dit kan een effectieve methode zijn om een blokkade in de afvoer los te maken maar werkt helaas niet altijd voor hardnekkige verstoppingen.

Om een plopper effectief te gebruiken zet u de plopper op de verstopte afvoer. De rubberen zuignap moet volledig over de afvoer heen zitten en goed aansluiten. U kunt vervolgens zuigkracht creëren door de steel van de plopper door de steel op en neer te duwen.

U hoeft niet veel kracht te zetten met de plopper. Te hard duwen kan ervoor zorgen dat de verstopping vaster geduwd wordt in de afvoer en dus hardnekkiger wordt. De bedoeling is dat u deeltjes van de verstopping naar boven ziet komen door de zuigkracht.

Heeft de plopper niet geholpen? Dan is het waarschijnlijk een hardnekkige verstopping. Neem contact op met Gootsteen Ontstoppen Roermond via 0475 205 148.

Gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Een andere methode wat erg effectief kan zijn om de gootsteen te ontstoppen is zuiveringszout (baking soda) en azijn. Het voordeel van deze middelen is dat deze geen schade aan kunnen richten aan uw afvoer en ook een relatief goedkope oplossing kunnen zijn. Het werkt alleen helaas niet altijd voor hardnekkige verstoppingen.

Wilt u weten hoe u een gootsteen effectief kunt ontstoppen met zuiveringszout en azijn? Lees dan gauw verder: pak een bak of emmer en doe daar een laag zuiveringszout in. Meng de baking soda vervolgens aan met azijn en vul de emmer of bak daarna met heet water.

Giet het mengsel vanaf zo hoog mogelijk boven de gootsteen in de afvoer. Door de hoogte kunt u meer druk creëren op de verstopping. Hopelijk komt de blokkade direct los. Het kan ook zijn dat u het een nachtje in moet laten trekken.

Heeft u liever dat de verstopping direct goed verholpen wordt? Bel dan voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Roermond naar 0475 205 148.

Afvoer ontstoppen door professionals

De afvoer laten ontstoppen door professionals is misschien niet de goedkoopste methode maar wel een snelle en goede oplossing. Dan weet u zeker dat u voorlopig geen last meer heeft van een verstopping. En mocht het wel zo zijn dat u binnen 3 maanden na de afspraak weer een verstopping heeft, dan komen wij dit gratis voor u oplossen.

Riool Ontstoppen Roermond lost de verstopping, indien nodig, met spoed voor u op. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren waaronder: de ernst van de verstopping, het aantal benodigde arbeidsuren, de nodige inspecties, de uitgevoerde reparaties, en de gereedschaps- of machinekosten.

Afvoer Ontstoppen Roermond staat voor eerlijkheid en transparantie. Wij stellen vooraf een prijsopgave op waar de werkzaamheden en kosten duidelijk in beschreven. Zo weet u waar u aan toe bent en krijgt u geen vervelende verrassing. De werkzaamheden worden pas gestart op het moment dat u akkoord heeft gegeven op de prijsopgave.

Wilt u een snelle en goede oplossing voor uw verstopte afvoer? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Roermond via 0475 205 148.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Roermond helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Roermond? Riool Ontstoppen Roermond staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Roermond.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Roermond? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Roermond!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Roermond

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Roermond?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Roermond via 0475 205 148. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0475 205 148

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Roermond?

De prijzen van Riool Ontstoppen Roermond zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Roermond komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Roermond?

Ontstoppingsdienst Roermond ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Roermond verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Roermond helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Roermond bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Roermond inschakelen? Neem gerust contact op via 0475 205 148.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Roermond en omstreken. Waar u ook woont in Roermond, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in roermond centrum, oost, zuid, Maasniel, Donderberg, Hoogvonderen, Asenray, Herten, Swalmen, Maasplassen, . Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0475 205 148 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Roermond zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Roermond op 0475 205 148.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Roermond? Neem gerust contact op via 0475 205 148.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Roermond op 0475 205 148.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Roermond was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

RHC Concordia

Riool Ontstoppen Roermond is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Foroxity Filmarena

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Roermond.

Esther

Sticht. Laurentius Ziekenhuis

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Roermond is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button